maandag 9 januari 2017

Freubelweekend

L-4 Bride's Bouquet
Na de drukte van de feestdagen, had ik deze week een heerlijk freubel weekend gepland. Op vrijdag eerst een gezellige quilt-Bee van de Quiltbabbels, een gezellige groep meiden/dames uit de omgeving van Hoofddorp bij wie ik sinds twee maanden gezellig aan mag schuiven. De vorige keer had ik mijn hexies mee, en dat had ik deze keer ook weer kunnen doen (ik heb nog genoeg hexies te gaan), maar ik had even zin in wat anders. Dus ik heb een blok van Sylvia’s Bridal Sampler uitgezocht, en ben tijdens de Bee mijn malletjes en lapjes aan het aftekenen en knippen geweest.

Zaterdags ben ik ondanks de sneeuw en de ijzel met de Bee naar Zaandam geweest voor een verwendag van Sunny de Jeer. En dat was met recht een verwendag! We begonnen met nog warme appeltaart (zelf gemaakt door Sunny en haar man). Daarna zijn we begonnen met een leuk projectje (mag ik nog niet teveel over vertellen, anders is het geen verrassing meer voor de volgende groep). Na een heerlijke uitgebreide lunch zijn we nog even verder gegaan met dit project, terwijl we ondertussen om de beurt een show-and-tell hielden. Wat een mooie quilts maakt iedereen toch! Helaas ben ik vergeten om foto’s te maken 😞.

En gisteren heb ik de lapjes van vrijdag aan elkaar zitten naaien om L-4 Bride’s Bouquet samen te stellen. Ik heb inmiddels al 7 blokken af, dat klinkt veel, en gezellig samen op de foto lijkt het al heel wat. Maar Sylvia’s Bridal Sampler bestaat uit 140 blokken, dus ik het nog 95% to gaan! Ik ga dus gauw weer verder. 

1 opmerking: